Kedves Naplóm! - Csütörtök

Csütörtök, anyátlanságom 4. napja

06:00

A reggeli kávét a gyerekszobában fogyasztom el. Egész pofásan alakul, kezd nagyon szép rend lenni. A meghatottságtól csillogó szememet elégedetten legeltetem a katonás rendben álló polcokon. Egész biztosan működni fog a törött ablak elmélet! Ha a gyerekek szembesülnek vele, milyen csodálatos rendet is lehet tartani a szobájukban, biztos ezentúl ők is törekedni fognak rá! Hiszen belátják, micsoda hatalmas különbség van az eredeti konfúz disznóól és a mostani mennyei elrendezettség között! Csak nem lesz szívük megbontani ezt a tökéletes harmóniát??!

13:30

Munkából hazafelé beugrottam a pékségbe. Vicces, mert egész elfelejtettem, hogy most egyedül vagyok otthon, és vettem öt kakaóscsigát, meg négy csokis croissant. Ezeket aztán szomorúan befaltam.

17:48

A sok cukor megtette jótékony hatását, totál felpörögtem és most már tényleg KÉSZ A GYEREKSZOBAI RENDRAKÁS!!!! Kifésültem a Barbiek haját, az összes ceruzát kihegyeztem, gyorsan befejeztem a kicsikék nyári házi feladatait a matek- és nyelvtankönyvekben, elolvastam a kötelező olvasmányt és kitöltöttem az olvasónaplót. Kiporszívóztam még egyszer, letöröltem a port, még az ágyak aljáról is, kivasaltam a babaruhákat és beondoláltam három Ken haját. Minden állati klasszul néz ki!!! Gyorsan le is fotóztam, és mind a harminc képet posztoltam a facebookon!!! Hadd lássák a trehány anyuka-friendek, mi milyen rendesek vagyunk!!! Hahhaha!!! Ezentúl mindig így fog kinézni a szoba!!! Úrrá lettem a káoszon!!!

cigizo gyerek.jpg

19:30

Bár nagyon fáradt és álmos voltam, azért a Domával kibicikliztünk a Rómaira sörözni, meg hekkezni, végül is most érünk rá. Jókat beszélgettünk persze, és csak akkor csendesedtünk el néha, amikor családok sétáltak el mellettünk. Lehet, hogy kellene vennünk egy kutyát...?

23:45

Este odabújtam a Domához, és megkérdeztem, nem akarunk-e gyereket. Mire ő felhívta rá a figyelmemet, hogy olyan már van nekünk, mégpedig kettő. Utána persze nem értette, miért kezdek el hangosan bömbölni. Komolyan, a férfiak olyan érzéketlenek tudnak lenni néha! Sírva aludtam el...

 

Címkék: napló